Over

Wie is ze nu eigenlijk? Die Claudia Bouwens?

“Even wachten, ik hou je niet bij.” Dat hoor ik regelmatig. Ik kan er niets aan doen. Als een waterval stromen de wildste plannen door mijn gedachten. Daarbij profiteer ik van de gave dat mijn brein die ideeën direct omzet naar concepten.

Die concepten hebben een overeenkomst. Ze draaien altijd om: verbinding, echtheid, aandacht, mindset, beweging, bewustwording, eigen regie, zichtbaarheid, groei, benadering en vooral: beleving. Met als verbindend beeldmerk: de hand.

Inderdaad, het zijn precies die waarden waarvan ik vind dat ze in het dagelijks leven ontbreken. Ik put daarbij uit eigen ervaring of uit verhalen die ik onderweg beluister. Ik zie zoveel misgaan. En dat prikkelt mijn missie: een kanteling teweegbrengen.

Want hoe zorg je effectief voor een ander geluid? Of hoe creëer je een blijvende beweging binnen een organisatie? Zodat er meer werkplezier en een hogere klanttevredenheid ontstaat? Om dit te realiseren dien je “anders te denken en samen te doen”.

Weet je, voor mij is onze samenleving een speelveld waar nog zoveel te winnen valt. En als ik daarbij een handje kan helpen, dan doe ik dat graag. Als BELmeisje, Conceptoloog, of ArbeidsBELmiddelaar. Met spraakmakende projecten als So You Think You Can Work en Klub van 100 of door inspirerende Echte Ontmoetingen te organiseren.

Natuurlijk lukt niet alles. En niet ieder idee krijgt het levenslicht te zien. Maar wanneer ik ’s nachts wakker lig van een idee dan roep ik de expertise van mijn geheime wapens in. Samenwerkingspartners die me door en door kennen. Als mens en als ondernemer. Die mijn beweegredenen snappen en daar handen (en voeten) aan weten te geven. Ik stel trots mijn “partners in crime” aan je voor:

“Alleen ga je snel, samen kom je verder”

 

Mitchell Bouwman

Met zijn bedrijf Fanatiek Media zorgt Mitchell Bouwman voor gebruiksvriendelijke websites op maat in WordPress. Net als ik levert Mitchell maatwerk. Geen kant en klare thema’s, maar hij ontwerpt de website op basis van mijn behoefte. Mitchell is voor mij the wizzkid die moeilijk technisch geneuzel in no time begrijpelijk en eenvoudig (op)bouwt.


John Links

Al jaren is John Links vanuit zijn bedrijven Links Media en VideoLinks de man die mij professioneel op bewegend beeld weet vast te leggen. John is een tovenaar wanneer het gaat om de weergave van beeld in combinatie met geluid. Op het moment dat ik – in gedachte – het eindresultaat probeer te visualiseren heeft hij het plaatje al compleet. John is voor mij de loyale en humorvolle samenwerkingspartner die aan een half woord genoeg heeft.


Bianca Gijsman
Bianca Gijsman staat, als grafisch vormgever vanuit haar bedrijf BoldGraphicDesign altijd voor me klaar om mijn ideeën te vertalen in sprekende logo’s, flyers of cadeaubonnen. Met haar altijd creatieve blik kijkt Bianca met me mee zodat we op een onderscheidende manier de professionele huisstijl van een concept waarborgen. Zij verstaat, iedere keer weer de kunst om een beeldmerk neer te zetten dat past bij het karakter en de kernboodschap van het oorspronkelijke idee.


Tanja Cavaljé
Tanja Cavaljé geeft mij vleugels en laat mij fladderen. Vanuit haar bedrijf Vlinderss [Support & Services] ondersteunt Tanja mij in de rol van VA (Virtueel Assistente). Tanja geeft me structuur. Ze ontlast me en helpt me vaak mijn hoofd leeg te maken. Of het nu gaat om het schrijven van een blog of het opstellen van een nieuwsbrief. Tanja is een verademing! Ze brengt lucht in mijn overvolle agenda, zodat ik ook in drukke tijden zichtbaar blijf.

 

E-zine | Anders denken, Samen doen

Inspiratie, tips & trics over (telefonische) verbindingskracht

Interesses en voorkeuren