Het BELmeisje

Hartverwarmend koud bellen is leuk! Stel het belang van de ander voorop.

Worden jouw medewerkers ook opeens zo creatief als er een cold call op hun to-do-list staat? Eerst even de agenda bijwerken, de website nog een keer lezen, een notitie maken. Je kunt vast 1.001 dingen bedenken die je eerst nog moet doen. En voor je het weet is je dag voorbij, want van uitstel komt vaak afstel. En dat zijn gemiste kansen. Terwijl koud bellen met oog voor het belang van de ander hartverwarmende contacten oplevert.

Waarom Het BELmeisje?

Het BELmeisje is ontstaan door de hulpvraag uit de markt. Want in tegenstelling tot velen heb ik geen moeite met het oppakken van de telefoon. Als expert laat ik jouw medewerkers live BELeven dat koude acquisitie veel makkelijker kan én leuker mag zijn.

Hoe werkt het?

Jouw bedrijf is het uitgangspunt. Want Het BELmeisje levert incompany maatwerk. Dat begint met observeren en het interviewen van jouw medewerkers en/of klanten. Ook kijk ik naar jullie online presentatie. Je ontvangt een analyse met verbeter- en optimalisatiekansen. Daarna ga ik samen met jouw medewerkers aan de slag.

Wat levert het op?

Samenwerken met Het BELmeisje brengt je:

  • Meer omzet, door een hogere klanttevredenheid.
  • Professionalisering van jullie vakmanschap.
  • Een authentieke online presentatie.
  • Meer werkplezier bij je medewerkers.

Bezoek website

E-zine | Anders denken, Samen doen

Inspiratie, tips & trics over (telefonische) verbindingskracht

Interesses en voorkeuren