De ECHTE Ontmoeting

Investeer in een echte ontmoeting en je online relatie wordt plotsklaps een stuk waardevoller.

Hoeveel van je online relaties ken je echt? Weet je wat voor persoonlijkheid schuilgaat achter die profielfoto? Ontdek het plezier om iemand écht in de ogen te kijken. Zo geef je jullie relatie een extra dimensie.

Waarom De ECHTE Ontmoeting?

Dit concept is ontstaan uit tijdsgebrek. Regelmatig ontvang ik uitnodigingen voor een koffiedate. Helaas lukt dat niet altijd met een goed gevulde agenda en afspraken door heel Nederland. Dus ik creëerde een concept waarbij mensen bewust tijd maken voor elkaar. Waarbij een diepere verbinding ontstaat. Zodat de (online) relatie een stevig fundament krijgt.

Hoe werkt het?

Een paar keer per jaar organiseer ik zo’n echte ontmoeting. Altijd met deze basisingrediënten: een unieke locatie, WAUW-beleving, inspirerende spreker(s) en bijzondere ontmoetingen. Uiteraard kan ik zo’n ECHTE ontmoeting ook organiseren voor jouw bedrijf. Dan trakteer jij jouw relaties, klanten of fans op een ECHTE Ontmoeting.

Wat levert het op?

Misschien wel een nieuwe baan, nieuwe opdracht of een nieuwe klant. Liefdesrelaties zijn er -zover ik weet- nog niet ontstaan. Wat zo’n ECHTE Ontmoeting je altijd brengt? Nieuwe contacten, verdieping van bestaande contacten, inspiratie, andere inzichten en een dag waar je nog vaak met een grote glimlach aan terugdenkt.

Bezoek website

E-zine | Anders denken, Samen doen

Inspiratie, tips & trics over (telefonische) verbindingskracht

Interesses en voorkeuren