Klub van 100

Een nieuwe baan: binnen 100 dagen. Ben jij klaar voor de rit van je leven?

Je bent 45+ en had bedacht dat je de rest van je leven bij dát ene bedrijf werkzaam zou blijven. Had bedacht, want ineens blijkt de realiteit anders te zijn. Daar sta je dan, een hoofd gevuld met vragen. Hoe werkt solliciteren tegenwoordig? Ga je links of is dit juist het moment om rechtsaf te slaan?

Waarom de Klub van 100?

Dit concept is ontstaan door “verhalen van onderweg“. Ik ontmoet veel mensen die wat langer thuis zitten en die zich op een kruispunt bevinden. Ga ik doen wat ik kan? Of ga ik doen wat mijn hart me ingeeft? Met een investering in de Klub van 100 ontdek je binnen 100 dagen jouw nieuwe bestemming.

Hoe werkt het?

Instappen is eenvoudig. Je betaalt een entreebijdrage. We trappen af met een oriëntatiefase. Wie ben je, wat kan je, wat wil je? Wat heb je nog nodig om op je nieuwe bestemming te komen? Dan komt de achtbaan. We schrijven een nieuw cv, gericht op jouw bestemming. We zorgen voor een onderscheidende profilering zoals een cv-videoclip. En natuurlijk profiteer je 100 dagen van mijn professionele ondersteuning en begeleiding. Na 100 dagen maken we de balans op en betaal je nog een uitstroombijdrage.

Wat levert het op?

Een baangarantie kan ik je niet geven. Wel beloof ik me 100 dagen onvoorwaardelijk voor je in te zetten.  Ik zorg ervoor dat je zichtbaar wordt en deel mijn uitgebreide en warme netwerk met je. Dus, drinken wij samen na 100 dagen een glaasje champagne omdat jij op jouw nieuwe bestemming bent gearriveerd?

Bezoek website

E-zine | Anders denken, Samen doen

Inspiratie, tips & trics over (telefonische) verbindingskracht